Dienstencentrum van start met Tijd voor Twee

Dienstencentrum van start met Tijd voor Twee
February 19, 2016 inyourface

Regionaal Dienstencentrum vindt het Tijd voor Twee en is er trots op dat Tijd voor Twee van start is gegaan! Tijd voor Twee is een één op één kontact tussen een vrijwilliger en iemand met verstandelijke beperkingen, die volgens een vaste regelmaat, vaak eens in de twee weken, samen komen. Ze spreken af met z’n tweeën leuke dingen te gaan ondernemen, zoals wandelen, een kopje koffie drinken, naar de stad, een spelletje doen of iets dergelijks. Een aantal mensen zijn van start gegaan en hebben nu Tijd voor Twee. Mee doen kan als de deelnemer zelfstandig of zelfstandig begeleid woont. Vrijwilliger kun je worden door te bellen met de coördinator en begeleider van dit project Reschmi Roepan. Vrijwilligers leren in een training om te gaan met het gedrag van de deelnemers, ze krijgen ondersteuning en begeleiding vanuit het Dienstencentrum, zijn natuurlijk verzekerd en worden onkosten vergoed. Reschmi is enthousiast over de mensen die nu samen op pad gaan en zoekt naar meer mensen die vrijwilliger willen worden voor Tijd voor Twee. Wilt u zich eens in de twee weken een dagdeel vrij maken om met iemand met een verstandelijke handicap een leuke tijd te hebben, of wilt u informatie, belt u dan met Reschmi, 0229 272196. U kunt ook mailen naar info@dienstencentrum-westfriesland.nl

Style Switcher
Colours
Headers

NOTE: Vertical headers will not work on pages that have the naked header enabled